00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Slushy Queen – Alma, Kivi (Applegizer) Shake and Vape

Gyártó PJ Empire
Garancia 24 Hónap
Típus Gyümölcs

3.350Ft

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista
Az édes vörös alma és az érett kivi jellegzetes keveréke egy frissítő energiaital áradatban, kellemesen hűsítő összetevővel, amely a Slushy Queen sorozat tipikus eleme.

A PJ Empire híres és népszerű ízei első osztályú minőséget és egyedülálló ízélményt kínálnak. Természetesen ez vonatkozik a Slushy Queen sorozatra is, amelyet nemcsak egzotikus keverékek jellemeznek, hanem a Kapkas Flava hűtő komponense is. Könnyű, frissítő hatást kölcsönöz az ízeknek, és minden kabátot kellemesebbé tesz, függetlenül attól, hogy élvezi a mangót, licit, a dinnyét vagy esetleg a chai-t. A Slushy Queen egy teljesen új dimenzióval egészíti ki az egzotikát.

A PJ Empire ízei nemcsak a legjobb összetevőknek köszönhetik az ilyen magas minőséget. Az egyéni ízek és a modern laboratóriumok őszinte és hosszú távú fejlesztése, amely biztosítja a legszigorúbb európai előírások betartását, szintén szerepet játszik. Az eredmény egy csúcsminőségű termék, hű a formájához és tele van összetéveszthetetlen ízzel.

Ezek erősen koncentrált ízek, nem kész töltelékek. Az ízt propilénglikolt és / vagy növényi glicerint tartalmazó bázissal kell összekeverni.

Ajánlott adagolás: 10-15%
Ajánlott érési idő: 1 hét

Készült Ausztriában.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Slushy Queen – Alma, Kivi (Applegizer) Shake and Vape” értékelése elsőként