Szállítási idő:

3-7 munkanap

Szállító partner: MPL

Előfordul, hogy a gyors készletmozgás miatt egy-egy termék egy-egy népszerűbb színvariációja esetében plusz 1-2 munkanapot kell várni, míg a központi készletről megérkezik – ilyenkor a szállítási idő kitolódhat plusz 1-2 munkanappal. 

Amennyiben a megrendelt termék, vagy termékek közül valamelyik a termékoldalon feltüntetett készletjelzés ellenére mégsem elérhető, vagy csak a vállalt szállítási időn túl szállítható (előfordul, hogy nem tudjuk napi szinten aktualizálni a készletmozgást a honlapon), minden ilyen esetben felvesszük a Vásárlóval a kapcsolatot a rendelésben megadott elérhetőségek valamelyikén, és egyeztetünk a rendeléssel kapcsolatban.

Szállítási díj: 

MPL Házhozszállítás: 1790 Ft

MPL PostaPont (Postahelynél vagy Coop, ill. MOL kútnál átvétel): 1490 Ft

A szállítás díja a Kosárban is megjelenik, a Pénztár oldalon a fizetésnél pedig a rendszer automatikusan hozzáadja a kosár tartalmának összegéhez. A szállítási díj kosaranként számítódik fel, nem termékenként.

Fizetés:

A fizetés jelenleg egyféle módon:

  • közvetlen banki utalással (netbanki utalással, vagy személyesen bármelyik banknál befizethető)

A csomag feldolgozása és szállítása a megrendelés kifizetése után kezdődik. A pénztárnál minden opcióról és a fizetéshez szükséges adatokról részletes tájékoztatás olvasható.

Fizetés után a Vásárló emailben értesítést kap a megrendelésről, amelyben szerepel a megrendelésszám, a szállítási és fizetési adatok, és a megrendelés adatai, a rendelés állapota.

A Vásárló a megrendelés során létrehozott fiókjában szintén megtalálja a rendelési információkat, letölthető számlát, követheti a rendelés állapotát.

A csomag érkezésének pontos dátumát az érkezés előtt két munkanappal (tehát a rendelést követő egy-két napon belül), a csomag azonosítószámát az érkezés előtt egy munkanappal küldjük emailben, ill. vásárlói fiókjában szintén megtekinthető.