SLIQUID – Marakuja Mangó (Passion Mango) E-liquid

Gyártó SLIQUID
Garancia 24 Hónap
 PG/VG 50/50
Kapacitás 10 ml
Nikotin szint 10, 20 mg

2.280Ft

Törlés
Kívánságlistához ad
Kívánságlistához ad
Cikkszám: 125609 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

A két jellegzetes egzotikus gyümölcs ideális kombinációja egy ellenállhatatlan, erőteljes tónusokkal teli gyümölcskeveréket hoz, amellyel akár az érett mangó édes ízét, akár a kellemesen édes-savanyú szenvedélyt élvezheti.

A SLIQUID nikotinsót tartalmaz. Számos előnyt kínál a szokásos nikotinnal szemben. Míg a klasszikus e-folyadékoknak erősebb a találata, ami megakadályozza, hogy több nikotint szívjon be, a nikotinsók sokkal gyengébb találatot eredményeznek ugyanolyan erősségű nikotinnal. Így egy bevonatban nagyobb adag nikotint lehet a szervezetbe juttatni, amely érzelmileg hasonló lesz a hagyományos cigarettákhoz. Ez kiküszöböli az e-cigaretta folyamatos bevonatának szükségességét, és kisebb rendszerek esetén is problémamentesen kielégíthető a nikotin iránti vágy.

Mivel a nikotinsó-patronokat kisebb e-cigarettákhoz és a száj-tüdő bevonatához tervezték, a SLIQUID 50VG / 50PG aránnyal rendelkezik. Így a gőztermelés és az ízkihordás kiegyensúlyozott arányát kínálja. Ideális rendszer alatti kedvencekhez is.

A SLIQUID utántöltések legjobb minőségét a legjobb alapanyagok biztosítják. A gyártási folyamatokat szigorú szabályok szabályozzák, amelyek az egyes lépések alapos ellenőrzésével együtt garantálják a végtermék garantált minőségét. A csúcsminőség szükséges ellenőrzéséhez a SLIQUID patronokat egy akkreditált laboratórium teszteli a Cseh Köztársaságban, így azok teljesen megfelelnek az összes uniós szabványnak.

További információk

Nikotinszint

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SLIQUID – Marakuja Mangó (Passion Mango) E-liquid” értékelése elsőként