00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

PJ Empire – Egzotikus mix (Bangkok Bandit) NO ICE – Shake and vape

Gyártó PJ Empire
Garancia 24 Hónap
Típus Gyümölcs

3.350Ft

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista

PJ Empire íz Shake és Vape csomagolásban, saját e-folyadékának keverésére tervezték.

Az édes mangó találkozik a sárgadinnye dinnyével és a krémes papayával. A keverék egyedi ízét ezután a kiváló eperfa gyümölcsök adják hozzá. Egy igazán eredeti íz, amelyet sehol máshol nem talál.

A híres és népszerű PJ Empire ízek első osztályú minőséget és egyedi ízélményt kínálnak, még jég nélkül is! Ez a tömény ízesítés mindenki számára készült, aki nem akarja megfagyni az ízlelőbimbóit, ugyanakkor felejthetetlen ízekre vágyik. Akár mangót, licit, cukordinnyét vagy esetleg chai-t szeretne élvezni, most jég nélkül várnak rád, teljesen tiszta és nem kevésbé megkülönböztető NO ICE kiadásban. Ezenkívül Shake and Vape csomagolásban van, ezért csak fel kell töltenie az alapot, jól fel kell rázni, és egyenesbe lehet igazítani.

A PJ Empire ízei nemcsak a legjobb összetevőknek köszönhetik az ilyen magas minőséget. Az egyéni ízek és a modern laboratóriumok őszinte és hosszú távú fejlesztése, amely biztosítja a legszigorúbb európai előírások betartását, szintén szerepet játszik. Az eredmény csúcsminőségű termék, hű a formájához és tele van félreismerhetetlen ízzel.

Ezek erősen koncentrált ízek, nem kész töltelékek. Az ízt propilénglikolt és / vagy növényi glicerint tartalmazó bázissal kell összekeverni.

Paraméterek:
12 ml aroma 60 ml-es palackban.

Készült Ausztriában.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PJ Empire – Egzotikus mix (Bangkok Bandit) NO ICE – Shake and vape” értékelése elsőként