IVG Beyond Salt – Kiwi Passion Kick (Kiwi, marakuja, málna, áfonya) E-Liquid

Gyártó IVG
Garancia 24 hónap
 PG/VG 50/50
Kapacitás 10 ml
Nikotin szint 10, 20 mg

2.714Ft

Törlés
Kívánságlistához ad
Kívánságlistához ad
Cikkszám: 122922 Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

Leírás

E-liquid nikotin sóval a brit IVG gyártótól.

Élvezze a nyarat bármikor, bárhol az érett kivi és az édes maracuja ezzel a jellegzetes kombinációjával. És ami még rosszabb, a lédús málna és áfonya is belekeveredett a keverékbe, egyedi ízt adva az ízeknek.

Az Egyesült Királyság népszerű és többszörösen díjazott prémium e-liquid márkája mindenki számára kínál valamit. Gyümölcsvonalában a Beyond a legkülönlegesebb ízeket kínálja, amelyeket egész nap élvezhet, és amelyek nem fognak unatkozni. Édes, savanyú, egzotikus és házi készítésű, ezek a gyümölcskeverékek tökéletes finomságok. Az eredeti recept, a minőségi alapanyagok és a gondos előállítás egyértelművé teszi ezeket a szigeti ízeket a kiváló töltelékek szerelmeseinek.

Az IVG Beyond Salt e-liquid sorozat nikotinsókat tartalmaz. Számos előnnyel rendelkeznek a szokásos nikotinnal szemben. Míg a klasszikus e-liquideknek erősebb az ütése, ami megakadályozza, hogy több nikotint lélegezzen be, addig a nikotinsók ugyanolyan erősségű nikotin mellett sokkal gyengébb ütést adnak. Egy rétegben nagyobb adag nikotint juttathat a szervezetbe, amely hasonló lesz a klasszikus cigarettákhoz. Így megszűnik az e-cigaretta folyamatos bevonásának igénye, és még kisebb rendszerek esetén is gond nélkül kielégíthető a nikotin iránti vágy.

Az IVG sópatronok 50VG / 50PG arányban vannak. Javasoljuk az E-folyadékot nikotinsóval a kevésbé hatékony e-cigarettákhoz, rendszerek és száj-tüdő bevonat alatt.

A Brit-szigetek újabb kidolgozott finomsággal rukkolnak elő. Az IVG -k a felhasznált nyersanyagok és gyártási folyamatok révén érik el a legmagasabb minőséget. Természetesen minden íz megfelel minden szabványnak és tanúsítványnak, ami garantálja a biztonságát. Teljes mértékben élvezni fogja ezt az intenzív keverékek és ízek széles választékát a mindennapi gyantázáshoz.

Az Egyesült Királyságban készült.

További információk

Nikotinszint

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IVG Beyond Salt – Kiwi Passion Kick (Kiwi, marakuja, málna, áfonya) E-Liquid” értékelése elsőként