IVG Beyond Salt – Dragon Berry Blend (Sárkány gyümölcs, Eper, Áfonya) E-Liquid

Gyártó IVG
Garancia 24 hónap
 PG/VG 50/50
Kapacitás 10 ml
Nikotin szint 10, 20 mg

2.714Ft

Törlés
Kívánságlistához ad
Kívánságlistához ad
Cikkszám: 122913 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

E-liquid nikotin sóval a brit IVG gyártótól.

A sárkányerő, amely ebbe a hihetetlenül finom ízbe keveredik, kifejezetten édes sárkánygyümölcsöt, lédús epret és gyönyörű friss fekete ribizlit rejt. Ízekkel teli keverék, amellyel elvarázsolja az elrontott ízlelőbimbókat.

Az Egyesült Királyság népszerű és többszörösen díjazott prémium e-liquid márkája mindenki számára kínál valamit. Gyümölcsvonalában a Beyond a legkülönlegesebb ízeket kínálja, amelyeket egész nap élvezhet, és amelyek nem fognak unatkozni. Édes, savanyú, egzotikus és házi készítésű, ezek a gyümölcskeverékek tökéletes finomságok. Az eredeti recept, a minőségi alapanyagok és a gondos előállítás egyértelművé teszi ezeket a szigeti ízeket a kiváló töltelékek szerelmeseinek.

Az IVG Beyond Salt e-liquid sorozat nikotinsókat tartalmaz. Számos előnnyel rendelkeznek a szokásos nikotinnal szemben. Míg a klasszikus e-liquideknek erősebb az ütése, ami megakadályozza, hogy több nikotint lélegezzen be, addig a nikotinsók ugyanolyan erősségű nikotin mellett sokkal gyengébb ütést adnak. Egy rétegben nagyobb adag nikotint juttathat a szervezetbe, amely hasonló lesz a klasszikus cigarettákhoz. Így megszűnik az e-cigaretta folyamatos bevonásának igénye, és még kisebb rendszerek esetén is gond nélkül kielégíthető a nikotin iránti vágy.

Az IVG sópatronok 50VG / 50PG arányban vannak. Javasoljuk az E-folyadékot nikotinsóval a kevésbé hatékony e-cigarettákhoz, rendszerek és száj-tüdő bevonat alatt.

A Brit-szigetek újabb kidolgozott finomsággal rukkolnak elő. Az IVG -k a felhasznált nyersanyagok és gyártási folyamatok révén érik el a legmagasabb minőséget. Természetesen minden íz megfelel minden szabványnak és tanúsítványnak, ami garantálja a biztonságát. Teljes mértékben élvezni fogja ezt az intenzív keverékek és ízek széles választékát a mindennapi gyantázáshoz.

Az Egyesült Királyságban készült.

További információk

Nikotinszint

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IVG Beyond Salt – Dragon Berry Blend (Sárkány gyümölcs, Eper, Áfonya) E-Liquid” értékelése elsőként