-4%

Frutie COOL Görögdinnye E-liquid 10 ml

A Frutie COOL Watermelon (Görögdinnye) e-liquid a friss görögdinnye édes, könnyű és kellemesen hűs. Kóstold meg a dinnyekoktélt jégkockákkal - ennél jobb frissítőt nehéz elképzelni!
(1 vásárlói értékelés)

1.370Ft

Törlés
Kívánságlistához ad
Kívánságlistához ad

Leírás

A Frutie COOL Watermelon (Görögdinnye) e-liquid a friss görögdinnye édes, könnyű és kellemesen hűs. Kóstold meg a dinnyekoktélt jégkockákkal – ennél jobb frissítőt nehéz elképzelni!

A népszerű Frutie gyümölcsös eliquidek választéka az új COOL sorozattal bővült, hogy ne maradj frissítő opció nélkül a tavaszi-nyári szezonra sem. A kedvenc ízekhez jellegzetes, kellemesen hűs adalékot kevertünk. A lédús áfonya, az érett barack, az édes eper, az egzotikus mangó, de még a görögdinnye is most már élvezhető hűs-jeges változatban is.

A 70VG/30PG arány mellett egyedülálló ízű- és gőzű füstölgés-élményt kaphat. A Frutie COOL e-liquidek változatos sűrűségüknek köszönhetően ideálisak mind szub ohmos porlasztókhoz, mind a közvetlen tüdőre slukkoláshoz, valamint kisebb e-cigarettákhoz, mint például a népszerű eGo AIO és eGo ONE sorozat. A szintén többféle nikotinszint kínálatának köszönhetően mindenki kiválaszthatja kedvencét.

A Frutie COOL e-liquidek kiváló minőségét a legjobb nyersanyagok biztosítják. A gyártás szigorú szabályokat követ, amelyek az egyes lépések alapos ellenőrzésével együtt biztosítják a végtermék garantált minőségét. A csúcsminőség szükséges ellenőrzéséhez a Frutie COOL e-liquidek összetételét és minőségét akkreditált laboratórium teszteli a Cseh Köztársaságban, ezért teljes mértékben megfelel az összes uniós szabványnak.

További információk

VG/PG

Nikotinszint

, , , ,

Íz

Frutie COOL Görögdinnye E-liquid 10 ml termékről 1 értékelés

  1. mkissnikoletta (megerősített tulajdonos)

    Nagyon kellemes íz. Nem túl édes, de mégis más mint a normál cigi. Nincs kellemetlen utóíze.

Mondd el a véleményed