00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Dreamix – Frozen Berry (Hűs erdei bogyók)

Válogatás a legfinomabb erdei gyümölcsökből: lédús eper, érett szeder, édes málna, de mindenekelőtt áfonya alkotják a végleges keveréket enyhén hűs utóízzel.

1.539Ft

Törlés

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista

Válogatás a legfinomabb erdei gyümölcsökből: lédús eper, érett szeder, édes málna, de mindenekelőtt áfonya alkotják a végleges keveréket enyhén hűs utóízzel.

Bár az egyszerű, klasszikus ízek is kiválóak egy minőségi eliquidben, semmi sem hasonlítható egy tökéletesen összehangolt ízkeverékhez.

A Dreamix liquidek egyedi és gazdag ízek kombinációjával örvendeztetnek meg minket, a kiválóan harmonizált édes, gyümölcsös és dohányos keverékek a gőzölés újabb szintre emelését célozzák. A gazdag és változatos kínálatból szinte mindenki ki tudja választani számára megfelelőt.

A kétféle sűrűségnek köszönheően a Dreamix csaknem minden típusú elektromos cigarettához megfelelő. A 0 mg, 1.5 mg és 3 mg nikotintartalmú Dreamixek 70VG/30PG összetételűek, az ennél magasabb nikotintartalmúak 50VG/50PG összetételűek.

A Dreamix liquideket nemcsak kitűnő ízük miatt érdemes használni, hanem minőségük miatt is: elsőosztályú alapanyagokból készítik őket. A gyártási folyamat pontos szabályok kereteiben zajlik, minden lépés alapos ellenőrzésen megy át, így biztosítva a megbízható és kiváló minőségű eredményt. A Dreamix liquidek akkreditált laboratóriumokban készülnek Csehországban, összhangban az EU-s normákkal.

Kiszerelés

Nikotinszint

, , , , ,

Sűrűség

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dreamix – Frozen Berry (Hűs erdei bogyók)” értékelése elsőként
Cikkszám: 41026 Kategóriák: , Címkék: , ,