00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Dreamix – Blueberry Pancake (Áfonyás palacsinta)

A mennyei levegős palacsintatészta íze megtöltve finom édes áfonyalekvárral. A gyümölcs- és a desszert ízek tökéletes egyesítése.
(1 vásárlói értékelés)

1.539Ft

Törlés

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista

A mennyei levegős palacsintatészta íze megtöltve finom édes áfonyalekvárral. A gyümölcs- és a desszert ízek tökéletes egyesítése.

Bár az egyszerű, klasszikus ízek is kiválóak egy minőségi eliquidben, semmi sem hasonlítható egy tökéletesen összehangolt ízkeverékhez.

A Dreamix liquidek egyedi és gazdag ízek kombinációjával örvendeztetnek meg minket, a kiválóan harmonizált édes, gyümölcsös és dohányos keverékek a gőzölés újabb szintre emelését célozzák. A gazdag és változatos kínálatból szinte mindenki ki tudja választani számára megfelelőt.

A kétféle sűrűségnek köszönheően a Dreamix csaknem minden típusú elektromos cigarettához megfelelő. A 0 mg, 1.5 mg és 3 mg nikotintartalmú Dreamixek 70VG/30PG összetételűek, az ennél magasabb nikotintartalmúak 50VG/50PG összetételűek.

A Dreamix liquideket nemcsak kitűnő ízük miatt érdemes használni, hanem minőségük miatt is: elsőosztályú alapanyagokból készítik őket. A gyártási folyamat pontos szabályok kereteiben zajlik, minden lépés alapos ellenőrzésen megy át, így biztosítva a megbízható és kiváló minőségű eredményt. A Dreamix liquidek akkreditált laboratóriumokban készülnek Csehországban, összhangban az EU-s normákkal.

Kiszerelés

Nikotinszint

, , , , ,

Sűrűség

,

Dreamix – Blueberry Pancake (Áfonyás palacsinta) termékről 1 értékelés

  1. elekm1005 (megerősített tulajdonos)

    Lenyügöző íz! Kellemes íz , szép gőz. Csak ajánlani tudom, Kezdésként nekem a 3 as picit erős volt, de aztán bele jöttem .

Mondd el a véleményed