00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Woodruff – Sherbet (Gyógynövény, Sherbet) Shake and Vape

Gyártó Woodruff
Garancia 24 Hónap
Íz Gyümölcs
Aroma tartalom 20 ml
Flaska kapacitás 120 ml

5.700Ft

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista

Woodruff íz Shake and Vape csomagolásban, saját e-folyadék keverésére.

Kellemesen hűvös és frissítő, ez a finom édes szorbet aromás szürkítésből készült. A gyógynövényes finomság soha nem volt vonzóbb.

A nagyszerű e-folyadékok és ízek széles skálájának tapasztalt gyártója, a Prohibition Vapes vezényletével újabb sorozatot hoztak létre, amely gyógynövény alapra épít, és kiváló gyümölcstónusokat ad, és nem utolsó sorban hűsítő. Körte vagy mangó, az ilyen édes finomságokat frissítő jégkockák és szorbet egészítik ki illatos lonccal kombinálva – ez a nem hagyományos ízek sorozata nemcsak a forró nyári napokon varázsol el. Ezenkívül az ízeket Shake and Vape csomagolásban készítik el, így nincs más dolgod, mint hozzáadni az alapot, jól felrázni és egyenesen kiegyenesíteni.

A szakemberek eredeti ízei, tökéletes körülmények között készülnek, az igazi, ami az e-cigarettánkhoz tartozik. Minden réteggel teljes mértékben élvezni fogjuk a változatos és mesterien kiegyensúlyozott ízeket, jellegzetes frissítő befejezéssel. A Woodruff megfelel az összes szükséges higiéniai szabványnak és tanúsítványnak, és így játékosan a piacon található csúcs ízek között szerepel.

Ezek nagyon koncentrált ízek, nem kész töltelékek. Az ízt propilénglikolt és / vagy növényi glicerint tartalmazó bázissal kell összekeverni.

Paraméterek:
20 ml íz 120 ml -es palackban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Woodruff – Sherbet (Gyógynövény, Sherbet) Shake and Vape” értékelése elsőként