SX Mini G Class mod

Az SXmini az egyik vezető mod gyártó, és ezt bizonyítja az elsőosztályú G Class modellel is. Elsőosztályú konstrukcióval a legjobb anyagokból, óriási, rozsdamentes acél 510-es csatlakozójával, nagy, színes TFT kijelzőjével és a joystickkel, amely megkönnyíti a kezelést. Az ergonómikus formatervezéssel és a csúcsminőségű chippel kombinálva a G Class mod a legkiválóbb minőséget nyújtja.

80.843Ft

Kiürítés

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Összehasonlítás

Az SXmini G Class rendelkezik az egyik legpontosabb chippel, a YiHi SX550J-vel. Igazán komplex vezérléssel büszkélkedhet, amellyel lehetőségünk van a legapróbb részleteket is beállítani, beleértve a betűtípust, a háttérképet és a kijelző fényerejét. Rendelkezésünkre áll továbbá 5 konfiguráció beállítása is, pl. beállíthatunk különböző tankokat. A teljesítmény módon, a hőmérséklet módokon Joulokban, a Bypass módon kívül beállíthatunk fűtésgörbét és előmelegítés intenzitást. Természetesen nem hiányozhat a hőmérséklet koeficiens beállításának lehetősége sem a még pontosabb hőmérséklet szabályozás érdekében.

Minden beállítás, beleértve az egyes konfigurációk személyre szabását is, közvetlenül a modban végezhető el, nem szükséges semmilyen speciális szoftvert letöltenünk a számítógépre.

A YiHi SX550J nagy előnye még a Bluetooth funkció, és aplikáció letöltésének lehetősége telefonunkra. Az aplikáció segítségével valós időben nagyon könnyen beállíthatunk minden fent említett funkciót. Az aplikáció segítségével frissíthetjük is a modot új firmware megjekenésekor.

A megfelelő és biztonságos használat érdekében két egyforma, és egyforma, és egyformán régi akkumulátor használatát.

A készlet tartalma

1x SXmini G Class 200W Mod
1x USB C kábel

Paraméterek

Méretek: 92,4mm x 47,3mm x 32,3mm
Teljesítmény: 5W-200W
Výstupné napätie: 1,0V-9,5V
Kimenet Joulban: 10J-120J
Hőmérséklet: 100°C-300°C / 212°F-572°F
Támogatott módok: VW/Bypass/Joule (Ni, Ti, SS316)/TCR
Támogatott ellenállás: 0,05Ω-0,3Ω Joule módhoz, 0,05Ω-3,0Ω teljesítmény módhoz
Akkumulátor: 2x 18650 (legalább 25A) – nem része a készletnek
Töltés: mikro USB port (5V/2A)
Csatlakozó: 510

SXmini G Class mod szinek akkumulatorok

 

SXmini G Class mod kijelzo

 

SXmini G Class mod joystick

 

Szín

, , , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SX Mini G Class mod” értékelése elsőként
Cikkszám: 6788 Kategória: Címkék: , ,