Red Wolf Predator (Banános csokis milkshake) Shake and vape

Gyártó Red Wolf
Garancia 24 Hónap
Típus Édes

4.910Ft

Elfogyott

Emailt kérek, amint készleten a termék

Kívánságlista

Leírás

Vörös Farkas íz Shake és Vape csomagolásban, saját e-folyadék keverésére tervezve.

Tejszínes tejital csokoládéízzel és érett banándarabokkal.

A horvátországi Zágrábból különféle ízeket kapunk, amelyek minden gőzre alkalmasak. A minőségi európai aromák mindenki számára kínálnak valamit. Akár frissítő gyümölcskeverékeket keres, akár édes desszerteket szeretne, tele utazási hangokkal, kétségtelenül a Vörös Farkas menüből választhat. A dohányzás kedvelői is jól érzik magukat, három kiváló dohány vár rád, amelyek kiegészítik az amúgy is gazdag választékot. Keverje össze a legfőbb ízeket, és élvezze őket e-cigarettájában és porlasztójában. Ezenkívül a Vörös Farkas Shake and Vape csomagolásban van, így csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja az alapot, jól rázza fel, és egyenesen kiegyenesítheti őket.

Az európai alapanyagok, a termelés és a minőség, a Vörös Farkas horvát eredetű ízek, és megfelelnek minden termelési szabványnak és tanúsításnak, így piacunk legjobbjai közé tartoznak. Időben bevált és népszerű receptek, az eredeti keverékekkel együtt, megfelelő gondosságot kaptak, és élvezheti a legmagasabb minőséget és a gőzölés élvezetét. Ezt az első osztályú laboratóriumok legjobb gyártási gyakorlatának alkalmazásával lehet elérni.

Ezek erősen koncentrált ízek, nem kész töltelékek. Az ízt propilénglikolt és / vagy növényi glicerint tartalmazó bázissal kell összekeverni.

Paraméterek:
20 ml aroma 120 ml-es palackban.
30PG / 70VG

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Red Wolf Predator (Banános csokis milkshake) Shake and vape” értékelése elsőként