00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

PEEGEE – Lucky color

Gyártó PEEGEE
Garancia 24 Hónap
 PG/VG 70/30
Tartalom 10 ml
Nikotin 6, 12, 18 mg

1.340Ft

Törlés

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista

Ízerős PEEGEE Liquid gazdag ízválasztékkal.

A szűz, a burley és a keleti dohány abszolút összetéveszthetetlen és jellegzetes, hőre szárított íze a dohány ízek legigényesebb szerelmeseit is kielégíti.

A PEEGEE gyümölcsöt, dohányt, de italokat is tartalmaz, sokféle ízet, amelyek közül mindenki kiválaszthatja kedvencét. A friss dinnye, a lédús eper és az édes vanília remek választás a finom e-folyadékok kedvelői számára. De a kiváló dohány kedvelői is jól érzik magukat. A PEEGEE kínálatában több is található, és az amerikai klasszikusok vagy az édes dohány mellett válogatott dohánykeverékeket is talál, tele erős tónusokkal és egyedi ízélményekkel.

A 70PG / 30VG aránnyal különösen élvezheti a kínált töltelékek intenzív és hű ízét. Aránya miatt a PEEGEE e-folyadék tökéletesen alkalmas kisebb elektronikus cigarettákhoz és különösen az alrendszerek egész sorához. A nikotin nagyobb erőssége, amelyben PEEGEE töltetek állnak rendelkezésre, szintén ennek felelnek meg. Tehát különösen az erős és erős dohányosok meg fogják érni a pénzüket.

A PEEGEE töltelék magas színvonalát nemcsak a gyártáshoz felhasznált minőségi alapanyagok, hanem a gyártás mögött álló folyamatok is biztosítják. A modern laboratóriumokban szigorú higiéniai körülmények között a legmagasabb minőségű termék jön létre, amely megfelel az európai piacra lépés szigorú szabályainak és tanúsítványainak. A kivételes és kiváló minőségű PEEGEE e-folyadékok ideálisak a mindennapi gyantázáshoz.

Nikotinszint

, ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PEEGEE – Lucky color” értékelése elsőként
Cikkszám: 96294 Kategóriák: , Címkék: , , , ,