Nasty Juice – Green Ape (zöld alma) Shake and vape

Gyártó Nasty Juice
Garancia 24 Hónap
Típus Gyümölcs
(1 vásárlói értékelés)

4.869Ft

Kívánságlista
Cikkszám: 94549 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

Az enyhén savanyú alma belélegezve, amely egy lédús rágógumival hasonlít, levegőzés közben hihetetlenül édes cukorkává alakul.

Malajzia híres tökéletes aromáiról, intenzív ízéről, amely sokkal hosszabb ideig tart, mint mások. A gazdag Nasty Juice menü tökéletes gyümölcsös és lédús íze  vonzó minden gyümölcsíz-szerető számára. A hűtőközeg-töltelék rajongói szintén élvezni fogják magukat. Tökéletes mangó kiegyensúlyozott keverékben bogyókkal, de édes dohányokkal is, a Nasty Juice ízek a legjobbak. Shake and Vape csomagolásban is kaphatók, így csak annyit kell tennie, hogy tegye fel őket egy talppal, rázza meg őket, és egyenesen kiegyenesítse őket.

Kiváló minőségű alapanyagokkal, modern gyártási módszerekkel és tökéletes receptekkel a Nasty Juice határozottan a világ egyik vezető szerepe, mind a töltelék és az ízesítés elkészítésének módja, mind maga a végtermék szempontjából. A Nasty Juice megfelel minden szabványnak és tanúsításnak, így élvezheti az első osztályú utántöltőket. Sokféle gyümölcs és hűvös keverék, amelyek élvezni fogják.

Ezek erősen koncentrált aromák, nem kész liquid. Az ízt össze kell keverni egy propilénglikolt és / vagy növényi glicerint tartalmazó bázissal.

paraméterek:
20 ml íz 60 ml-es palackban.
30PG / 70VG

Nasty Juice – Green Ape (zöld alma) Shake and vape termékről 1 értékelés

  1. gortubei (megerősített tulajdonos)

    Elég nagy csalódás, semmire nem emlékeztet.

Mondd el a véleményed