Momo – Slam Berry (Jeges bogyók) Shake and vape

Gyártó Momo
Garancia 24 Hónap
Típus Gyümölcs

4.036Ft

Elfogyott

Emailt kérek, amint készleten a termék

Kívánságlista

Leírás

Világos választás a hűs ízek minden kedvelőjének. A legjobb érett bogyók keveréke, ánizs, mentol és extra jégkomponens keverékével tökéletes felfrissülést nyújt minden bevonatnál.

Tökéletes gyümölcskeverékek, ez az alapja ezeknek a hihetetlenül friss és finom aromáknak, amelyek intenzív ízükkel nehezen találják meg a versenyt. Friss, érett gyümölcs friss, krémes, de süteményes változatban is, a Momo még összetettebb recepteket ismer, és nem fél megmutatni. Akár hűvös bogyós gyümölcsökért, trópusi gyümölcsléért, lime-szorbettért, eper turmixért vagy citromos pitéért nyúl, nem fogja megbánni. Ízlelőbimbóit elárasztja egy jellegzetes és tökéletes hullám, amely más bevonatok esetén sem enyhít, így egész nap élvezheti a csöpögés kiváló élvezetét. A Momo szintén Shake és Vape csomagolásban van, így nem kell mást tenned, mint hozzáadni az alapot, jól rázni, és egyenesen ki lehet őket egyenesíteni.

Az Egyesült Királyságból származó, díjnyertes ízesítő márka tolerálja a hazai termelést. 2016 óta a sziget egyik csúcspontja az e-folyadékok és aromák között, ahol szorgalmukkal és a minőségre helyezett hangsúlyukkal együtt szerepelnek. A Momo ízek hűségükben és tiszta ízükben jeleskednek, ami nem különböztethető meg az eredetitől. A legjobb alapanyagokat és a modern gyártási módszereket alkalmazzák, biztosítva a legjobb végterméket. Szigorú felügyelet és magas higiéniai előírások mellett készül, ennek köszönhetően a Momo ízek nemcsak az európai piacon vannak a csúcsok között.

Ezek erősen koncentrált ízek, nem kész töltelékek. Az ízt propilénglikolt és / vagy növényi glicerint tartalmazó bázissal kell összekeverni.

Paraméterek:
20 ml aroma 60 ml-es palackban.
30PG / 70VG

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Momo – Slam Berry (Jeges bogyók) Shake and vape” értékelése elsőként