Liqua Mix Cranberry Blast (Vörösáfonya mentol) Nikotinmentes E-liquid 30 ml

Készülj fel az édes és savanyú ízek egyedi kombinációjának robbanására ebben a finom áfonyaaromában, amely ötvözi a bogyók, az ánizs, a mentol és az eukaliptusz hangzását.

3.490,00Ft

Készülj fel az édes és savanyú ízek egyedi kombinációjának robbanására ebben a finom áfonyaaromában, amely ötvözi a bogyók, az ánizs, a mentol és az eukaliptusz hangzását.

Elfogyott

Értesítés, amint elérhető

Leírás

A Liqua e-liquidek a Mix ízkeverékekkel egy egészen új szintet léptek. A Liqua Mix termlkeket összetettebb ízek, érdekes ízkombinációk jellemeznek, néha egészen különleges vagy szokatlan ízvilággal. Unod a klasszikus eper ízt? Próbálj ki egy eper-joghurt mixet. Egyhangúnak tűnnek már a banán ízek? Kóstold meg a banánkrém mixet. Bővítsd az e-liquid horizontod a Liqua Mix különleges ízkeverékeivel.

A Liqua Mix keverékek kiegyensúlyozott 50VG/50PG arányban állnak rendelkezésre, ennek az aránynak köszönhetően lesz teljes velük az íz- és a füstpára élmény is. Az e-cigaretták aktuális modelljei többségével kompatibilisek, de a legideálisabb a kisebb porlasztóval rendelkezőkhöz, a klasszikus szájból tüdőbe slukkolás technikával.

Kivételt képeznek az 50VG/50PG arány alól a 3mg és 6 mg nikotinerősségű e-liquidek, amelyeknél az arány 35VG/65PG, így szintén alkalmasak a kisebb ellenállású porlasztókhoz is.

A LIQUA e-liquidjei a legfinomabb összetevőkből készülnek, és természetesen megfelelnek az összes szabványnak és a világ tanúsítványainak. Szigorúan ellenőrzött laboratóriumokban készülnek, hogy a prémium minőségű terméket kínálhasson.

További információk

VG/PG

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Liqua Mix Cranberry Blast (Vörösáfonya mentol) Nikotinmentes E-liquid 30 ml” értékelése elsőként
Értesítés, amint elérhető Értesítést küldünk, amint a termék elérhető. Hagyd meg az email címed az alábbi mezőben.
Email cím Email címed az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljük, nem szolgáltatjuk ki senkinek.
Cart
Your cart is currently empty.