00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Kapka´s – Ice Breaker (Jeges ananász) Aroma

Gyártó Kapka´s
Garancia 24 Hónap
Íz Gyümölcs

2.870Ft

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista

A Kapka Flava íze a saját e-folyadékok keverésére szolgál.

Friss, édes és lédús, kockára vágott ananász jégkockákkal a belégzéskor kivételes frissességet, kilégzéskor pedig édes-lédús utóízet alkot.

Látogasson el a hűvös és krémes ízek otthonos otthonába, ahol kiváló német aromák sora található. Élvezze a népszerű frissítő pályát válogatott gyümölcskeverékek, valamint finom finom desszertízek kíséretében. A Kapka’s Flava lehetővé teszi, hogy keverje össze saját, első osztályú, egzotikumokkal teli e-folyadékokat, de például otthoni klasszikusokat is kellemesen hűtött kivitelben, vagy édes desszerteket. A Kapka Flava aromái 10 ml-es palackban kiválóan alkalmasak a kivételes ízű prémium e-folyadékok egyszerű keverésére.

A minőség és a precizitás német hangsúlyozása a modern gyártási módszerekkel kombinálva garantálja a Kapka Flavának a legmagasabb minőséget, így az egyik legjobb az aromák területén. A gyártásra szigorú európai szabványok és tanúsítványok vonatkoznak, amelyek biztosítják a végtermék biztonságát és stabilitását. A Kapka Flava aromáinak színvonalas gondozása minden rétegben megjelenik. Frissítse érzékeit, és kényeztesse magát a lehető legjobb élvezettel.

Ezek erősen koncentrált ízek, nem kész töltelékek. Az ízt propilénglikolt és / vagy növényi glicerint tartalmazó bázissal kell összekeverni.

Ajánlott adagolás: 14% + -3%
Ajánlott érési idő: 5-7 nap

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kapka´s – Ice Breaker (Jeges ananász) Aroma” értékelése elsőként
Cikkszám: 98396 Kategóriák: , Címkék: , , ,