IVG – Vanilla Biscuit (Vaníliás keksz) Shake and Vape

Gyártó IVG
Garancia 24 Hónap
Típus Édes

4.520Ft

Kívánságlistához ad
Kívánságlistához ad

Leírás

IVG aroma Shake és Vape csomagolásban, saját e-liquid keverésére tervezve.

Klasszikus a desszert ízek között. Könnyű vaníliás hatás és gazdag pudingkrém, édes kekszek ízével átszőve.

A népszerű és díjnyertes prémium márka az Egyesült Királyságból mindenki számára kínál valamit. Akár klasszikusokat, édességeket, dohányt vagy rágógumit szeret, az IVG-ben szinte minden megtalálható, ami csak eszébe jut. Az eredeti receptúra, a minőségi alapanyagok és a gondos előállítás a kiváló ízek szerelmesei számára egyértelmű választássá teszik ezt a szigeti finomságot. Ráadásul az IVG-k Shake és Vape kiszerelésben vannak, így csak feltölteni kell őket, jól összerázni, és már egyenesre is lehet őket egyenesíteni.

A Brit-szigetek újabb kifinomult finomsággal rukkolnak elő. Az IVG-k a legmagasabb minőséget érik el a felhasznált nyersanyagok és a gyártási folyamatok révén. Természetesen minden íz megfelel minden szabványnak és tanúsítványnak, ami garantálja a biztonságát. Teljesen élvezni fogja az intenzív keverékek és ízek széles választékát a mindennapi gyantázáshoz.

Ezek erősen koncentrált ízek, nem kész töltelékek. Az aromát propilénglikolt és/vagy növényi glicerint tartalmazó alappal kell összekeverni.

Paraméterek:
18 ml-es ízek 60 ml-es üvegben.
30PG / 70VG

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IVG – Vanilla Biscuit (Vaníliás keksz) Shake and Vape” értékelése elsőként