IVG – Tropical Ice Blast (Jeges trópusi gyümölcs) Shake & Vape

Gyártó IVG
Garancia 24 Hónap
Típus Gyümölcs

4.531Ft

Elfogyott

Emailt kérek, amint készleten a termék

Kívánságlista

Leírás

IVG íz Shake és Vape csomagolásban, saját e-folyadék keverésére tervezve.

Hihetetlenül lédús keverék frissen felszeletelt görögdinnye darabokból, egzotikus savanyú kivi, érett szőlő keverékéből, mindez gyönyörűen hűvös kivitelben.

Az Egyesült Királyság népszerű és többször díjazott prémium aromája mindenki számára kínál valamit. Akár klasszikusokat, édességeket, dohányt vagy rágógumit szeretnél, az IVG szinte mindent tartalmaz, amire csak gondolhatsz. Az eredeti recept, a minőségi alapanyagok és a gondos előállítás teszi ezt a szigeti finomságot egyértelmű választássá a kiváló ízek minden kedvelője számára. Ezen túlmenően az IVG-k Shake and Vape csomagolásban vannak, így csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja az alapot, jól rázza fel, és egyenesen kiegyenesítheti őket.

A Brit-szigetek újabb kidolgozott finomsággal áll elő. Az IVG-k a felhasznált nyersanyagok és a gyártási folyamatok révén érik el a legmagasabb minőséget. Természetesen minden íz megfelel minden szabványnak és tanúsításnak, ami biztosítja annak biztonságát. Élvezni fogja a mindennapi gyantázás intenzív keverékeinek és ízeinek ezen széles választékát.

Ezek erősen koncentrált ízek, nem kész töltelékek. Az ízt propilénglikolt és / vagy növényi glicerint tartalmazó bázissal kell összekeverni.

Paraméterek:
18 ml aroma 60 ml-es üvegben.
30PG / 70VG

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IVG – Tropical Ice Blast (Jeges trópusi gyümölcs) Shake & Vape” értékelése elsőként