Gyártó IVG Garancia 24 Hónap Típus Dohány " /> Gyártó IVG Garancia 24 Hónap Típus Dohány "> Gyártó IVG Garancia 24 Hónap Típus Dohány ">
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

IVG Tobacco Silver Shake and vape

Gyártó IVG
Garancia 24 Hónap
Típus Dohány

4.290Ft

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista

IVG íz Shake és Vape csomagolásban, saját e-folyadék keverésére tervezve.

A füstölt, karamellizált dohány tökéletes keveréke, egy csepp mézzel a kifújás végén édes helyre.

Az Egyesült Királyság népszerű és többször díjazott prémium aromája mindenki számára kínál valamit. Akár klasszikusokat, édességeket, dohányt vagy rágógumit szeretnél, az IVG szinte mindent tartalmaz, amire csak gondolhatsz. Az eredeti recept, a minőségi alapanyagok és a gondos előállítás teszi ezt a szigeti finomságot egyértelmű választássá a kiváló ízek minden kedvelője számára. Ezen túlmenően az IVG-k Shake and Vape csomagolásban vannak, így csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja az alapot, jól rázza fel, és egyenesen kiegyenesítheti őket.

A Brit-szigetek újabb kidolgozott finomsággal áll elő. Az IVG-k a felhasznált nyersanyagok és a gyártási folyamatok révén érik el a legmagasabb minőséget. Természetesen minden íz megfelel minden szabványnak és tanúsításnak, ami biztosítja annak biztonságát. Élvezni fogja a mindennapi gyantázás intenzív keverékeinek és ízeinek ezen széles választékát.

Ezek erősen koncentrált ízek, nem kész töltelékek. Az ízt propilénglikolt és / vagy növényi glicerint tartalmazó bázissal kell összekeverni.

Paraméterek:
18 ml aroma 60 ml-es üvegben.
30PG / 70VG

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IVG Tobacco Silver Shake and vape” értékelése elsőként
Cikkszám: 96406 Kategóriák: , Címkék: , , ,