IVG Salt – Pina Colada E-liquid

Gyártó IVG
Garancia 24 Hónap
 PG/VG 50/50
Méret 10 ml
Nikotinszint 10, 20 mg

2.714Ft

Törlés
Kívánságlistához ad
Kívánságlistához ad
Cikkszám: 122848 Kategóriák: , Címkék: , , , , , ,

Leírás

A legendás koktél az e-cigarettában. Édes ananászlé friss kókusztejjel és tejszínnel, tökéletesen kevert italban. Ez a megfelelő frissítő finomság.

Az Egyesült Királyságból származó, népszerű és többször díjazott prémium ízek és e-folyadékok márkája mindenkinek kínál valamit. Legyen szó klasszikus gyümölcsökről, édességekről vagy rágógumiról, az IVG szinte mindent tartalmaz, amire gondolhat. Az eredeti recept, a minőségi alapanyagok és a gondos előállítás teszi ezt a szigeti finomságot egyértelmű választássá a kiváló ízek minden kedvelője számára.

Az IVG Salt e-liquid sorozat nikotinsókat tartalmaz. Számos előnnyel rendelkeznek a szokásos nikotinnal szemben. Míg a klasszikus e-folyadékok erősebb ütést kapnak, ami megakadályozza, hogy több nikotint lélegezzen be, a nikotinsók sokkal gyengébb ütést adnak ugyanolyan erősségű nikotinnal. Egy rétegben nagyobb adag nikotint juttathat a szervezetbe, amely hasonló lesz a klasszikus cigarettákhoz. Így megszűnik az e-cigaretta folyamatos bevonásának szükségessége, és kisebb rendszerek esetén is problémamentesen kielégíthető a nikotin iránti vágy.

Az IVG sópatronok 50VG / 50PG arányban vannak. Javasoljuk az e-folyadékot nikotinsóval a kevésbé hatékony e-cigarettákhoz, rendszerek és száj-tüdő bevonat alatt.

A Brit -szigetek újabb kidolgozott finomsággal rukkol elő. Az IVG -k a felhasznált nyersanyagok és gyártási folyamatok révén érik el a legmagasabb minőséget. Természetesen minden íz megfelel minden szabványnak és tanúsításnak, ami biztosítja annak biztonságát. Teljes mértékben élvezni fogja ezt az intenzív keverékek és ízek széles választékát a mindennapi gyantázáshoz.

Az Egyesült Királyságban készült.

További információk

Nikotinszint

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IVG Salt – Pina Colada E-liquid” értékelése elsőként