Imperia BLACK LABEL – Rágógumi

Gyártó Imperia
Garancia 24 Hónap
Típus Édes

1.770Ft

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista

Íz a Black Label sorozatból, amelyet a cseh Imperia gyártó saját e-folyadékainak keverésére terveztek.

Impresszálja a friss gyümölcs rágógumi ízét, amely a szájba helyezve megtámadja ízlelőbimbóit. Ilyen az Imperia rágógumija.

Az Imperia ízeket csak a legmagasabb minőségű alapanyagokból és összetevőkből állítják elő Prága közelében, egy államilag jóváhagyott gyógyszerészeti laboratóriumban, a Boudoir Samadhi zászlaja alatt. A szigorúan meghatározott előírásoknak köszönhetően a gyártás során a lehető legnagyobb minőséget veszik figyelembe, és minden gyártási folyamat megfelel a szigorú előírásoknak.

A gazdag kínálat mindenféle ízt tartalmaz, a dohánytól, a gyümölcstől kezdve az édes és italos ízekig. Nem csak egyszerűeket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy hatalmas számú saját receptet készítsen, hanem számos összetett, mesteri szempontból kiegyensúlyozott ízű aromát is talál. A fantáziádnak nincsenek korlátai, és az, hogy miként kevered a tölteléket, rajtad múlik. Az adagolás csak tájékoztató jellegű, és az oldat ideális koncentrációja nagyon egyedi.

Ezek erősen koncentrált ízek, nem kész töltelékek. Az ízt propilénglikolt és / vagy növényi glicerint tartalmazó bázissal kell összekeverni.

Paraméterek:
Kapacitás: 10 ml
Keverés: 5-7%

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Imperia BLACK LABEL – Rágógumi” értékelése elsőként
Cikkszám: 103998 Kategóriák: , Címkék: , , , ,