00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Frutie COOL Mangó E-liquid 10 ml

Az egzotikumok jellegzetes édes hulláma az érett mangó formájában teletölti az ízlelőbimbókat telt gyümölcsízzel, melyet most frissítő jeges-hűs változatban is megkóstolhatsz.

1.390Ft

Törlés

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista

A népszerű Frutie gyümölcsös eliquidek választéka az új COOL sorozattal bővült, hogy ne maradj frissítő opció nélkül a tavaszi-nyári szezonra sem. A kedvenc ízekhez jellegzetes, kellemesen hűs adalékot kevertünk. A lédús áfonya, az érett barack, az édes eper, az egzotikus mangó, de még a görögdinnye is most már élvezhető hűs-jeges változatban is.

A 70VG/30PG arány mellett egyedülálló ízű- és gőzű füstölgés-élményt kaphat. A Frutie COOL e-liquidek változatos sűrűségüknek köszönhetően ideálisak mind szub ohmos porlasztókhoz, mind a közvetlen tüdőre slukkoláshoz, valamint kisebb e-cigarettákhoz, mint például a népszerű eGo AIO és eGo ONE sorozat. A szintén többféle nikotinszint kínálatának köszönhetően mindenki kiválaszthatja kedvencét.

A Frutie COOL e-liquidek kiváló minőségét a legjobb nyersanyagok biztosítják. A gyártás szigorú szabályokat követ, amelyek az egyes lépések alapos ellenőrzésével együtt biztosítják a végtermék garantált minőségét. A csúcsminőség szükséges ellenőrzéséhez a Frutie COOL e-liquidek összetételét és minőségét akkreditált laboratórium teszteli a Cseh Köztársaságban, ezért teljes mértékben megfelel az összes uniós szabványnak.

VG/PG

Nikotinszint

, , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Frutie COOL Mangó E-liquid 10 ml” értékelése elsőként