00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Flavourit PLAYER nikotinmentes alapfolyadék 100ml

Gyártó Flavourit
Garancia 24 hónap
Kapacitás 100 ml

1.650Ft

Törlés

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista

Nem aromatizált nikotinmentes alap e-liquidek házi készítéséhez praktikus kiszerelésben.

A Flavourit kizárólag a legmagasabb gyógyszerészeti minőségű, és prémium svájci nikotin összetevőkkel dolgozik. Az így kapott termékek nem tartalmaznak vizet, és így valóban első osztályú élményt nyújtanak.

A Flavourit minden termékét Csehországban állítják elő, nemcsak a legjobb alapanyagokból, hanem a legmagasabb színvonalon is. Mindezek megfelelnek a Cseh Köztársaság és az egész Európai Unió legfrissebb jogszabályi követelményeinek. A gyártási folyamatot alaposan figyelemmel kísérik, és biztos lehetsz benne, hogy mindig egy nagyon jó minőségű terméket tartasz a kezedben.

A magasabb VG arány biztosítja a megfelelő gőzmennyiséget és a finom ízeket. Ideális alap a Cloud Cheasing-hez és a legtöbb alacsonyellenállású tankhoz közvetlen tüdőbe lélegzéshez. A magasabb PG arány pedig maasabb ellenállású tankokhoz, és a job íz-érzethez megfelelő.

Az alap nem azonnali használatra alkalmas e-liquid, hanem egy alapfolyadék, amelyhez még szükség van néhány tiszta aromára, amelyet hozzá kell keverni.

Összetétel:

USP Propilén-glikol
UPS növényi glicerol

VG/PG

, , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Flavourit PLAYER nikotinmentes alapfolyadék 100ml” értékelése elsőként