00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Flavourit Gummy Jagger 68 (Gumimaci) aroma

A gumimacikat elharaphatod, vagy hagyhatod elolvadni a szádban. Újabban gőzölheted is, és ebben az esetben kiváló gyümölcsös gumimaci ízzel találkozhatsz a Flavourit Gummy Jagger gumimacis aromában.

1.449Ft

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista

Flavourit aroma a Basic sorozatból saját e-liquidek keveréséhez.

A Flavourit a legnépszerűbb gyümölcsös, édes, valamint ital ízeket kínálja, amelyek kiválóak nemcsak önmagukban, hanem összetettebb receptekhez felhasználva is, amelyeknél meghozza eredményét a kitűnő minőség. Vár rád az édes eper, a savanyú lime, a frissítő menta, a selymes fehér csoki, és még sok más íz. A széles választékból bárki könnyen megtalálja a neki valót.

Az aromák teljes mértékben megfelelnek a szigorú európai követelményeknek, és a szükséges tanúsítványoknak. A Flavourit aromákat Csehországban gyártják a legjobb alapanyagokból, folyamatos ellenőrzés alatt. Ennek köszönhetően garantálható a termékek első osztályú minősége.

Minden Flavourit termék csomagolása tartalmaz egy speciális QR kódot, amellyel ellenőrizhető a termék eredetisége. Ugyanez a gyártó hivatalos oldalán is elvégezhető a www.flavourit.team oldalon.

A termékek magasan koncentrált aromák, nem kész utántöltő folyadékok. Az aromát propilén-glikol és növényi glicerin tartalmú alapfolyadékkal kell bekeverni.

A legjobb íz-eredmény elérése érdekében javasoljuk a Flavourit Player alapfolyadékkal való keverést, 5-15%-os arányban.

Ajánlott érési idő: 2-5 nap.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Flavourit Gummy Jagger 68 (Gumimaci) aroma” értékelése elsőként