Egoist – Bazuka (Rágógumi) Shake and Vape

Gyártó Egoist
Garancia 24 Hónap
Típus Édes

5.030Ft

Készleten

Kívánságlistához ad
Kívánságlistához ad

Leírás

Ezzel az édes rágógumival azonnal visszatér gondtalan gyermekkorába. A gyümölcsrágógumi tökéletesen hű aromája elárasztja ízlelőbimbóit a kifejező élvezet nosztalgikus hullámával.

Az Egoist Flavors egy egyszerű módja a saját e-folyadék keverésének. Nincs szüksége fecskendőkre, extra injekciós üvegekre vagy egyéb kiegészítőkre. Csak a kedvenc alapodra van szükséged, amelyet ebbe a címke felső széléig palackba önti, és jól megrázza. Az Egoist Shake and Vape ezután azonnal használatra kész, de a még jobb íz érdekében hagyja, hogy a kapott keverék 1-14 napig érlelődjön.

Az Egoist Flavors története 2014. július 7-én kezdődött Szlovéniában. Három barát, Damir, Črt és Anja úgy döntött, hogy ízeket teremtenek az e-folyadékok keveréséhez egy csésze kávé mellett. A cél az volt, hogy olyan egyszerű, de mégis kellően érdekes és egyedi ízeket találjon ki, amelyek szórakoztatóak lesznek, és amelyekbe sokáig beleszeret. Jelenleg az Egoist Flavors tíz különböző ízt kínál a Shake és Vape sorozatban.

Nemcsak az eredeti csomagolás, hanem az Egoist ízek előállításának gondossága is elmondja, hogy ez egy kivételes sorozat, amely nem hiányozhat egyetlen vaper gyüjteményéből sem. Az egyes üvegek és a kiváló minőségű alapanyagok kézzel készített gyártása az Egoist Flavourst vezetővé teszi saját területén.

Ezek erősen koncentrált ízek, nem kész töltelékek. Az ízt propilénglikolt és / vagy növényi glicerint tartalmazó bázissal kell összekeverni.

Paraméterek:
12 ml aroma 60 ml-es palackban

Szlovéniában készült.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egoist – Bazuka (Rágógumi) Shake and Vape” értékelése elsőként