Joyetech eGo AIO elektromos cigaretta kezdő készlet

A Joyetech eGo AIO  egy egyszerű elektronikus cigaretta, amely nem igényel semmilyen bonyolult beállítást vagy előkészítést, így ideális a kezdő e-cigiseknek.

8.580Ft

Törlés
Kívánságlista

Leírás

Joyetech eGo AIO e-cigaretta kezdőkészlet

A Joyetech eGo AIO stílusosan megjelenő, új generációs All-in-One típusú elektromos cigaretta egyedi Cubis patron kialakítással, amely megvédi az akkumulátort bármilyen folyadékkal való érintkezéstől. Nem kell azon törnöd a fejed, milyen clearomizert használj az akkumulátorodhoz, az eGo mindent összeválogatott és összerakott helyetted egy készülékben.

Az eGo AIO egy egyszerű elektromos cigaretta, amely nem igényel semmilyen bonyolult beállítást vagy előkészítést, így ideális a kezdő e-cigiseknek. Egyszerűen töltsd fel, miután lecsavartad a tetejét, és már fújhatod is a felhőket. A levegőellátás szintén az egyedi igényekhez szabva állítható, tovább növelve a szívóerőt és a gőzfejlesztést.

Az akkumulátor kapacitása 1500 mAh, amely egy egész napos gőzöléshez egy közepes dohányos számára bőven elegendő. Ha szükséges, az eGo AIO-t egyszerűen, micro USB port segítségével töltheted.

A porlasztófejek széles választékban állnak rendelkezésre: 0,5Ω, 1,0Ω és 1,5Ω ellenállásúak, a kezdő készlet eleve tartalmaz már kíséretében két 0,6Ω-os rozsdamentes acél porlasztófejet, amellyel már lehet klasszikus mennyiségű füstöt eregetni és a hagyományos dohányzáshoz szokott szájból tüdőbe módszerrel slukkolni.

Az e-cigaretta extra kiegészítése az e-folyadék színes, LED háttérvilágítása. Tartsd lenyomva az exponáló gombot a színek közötti váltáshoz.

 

A kezdő készlet tartalma:

1x eGo AIO akkumulátor

2 x BF SS16 0.6 ohm porlasztófej

1 x spirál szipka

1 x normál átlátszó szipka

1 x mikro USB kábel

 

 

 

A termék paraméterei: 

 Átmérő: 19.0 mm

Hossz: 118.05 mm

Akkumulátor kapacitás: 1500 mAh

Porlasztó kapacitás: 2.0 ml

 


 

Gyermekzár a biztonságos használat érdekében

A porlasztófej teteje gyermekzárral van ellátva, így a ki- és becsavarás csak akkor lehetséges, ha közben lefelé nyomják.

 

 

Kettős áramkör védelem

Az eGo AIO két áramköri akkumulátorvédele, rendszert alkalmaz, megelőzve és kiiktatva a túltöltés veszélyét.

 

 

 

Spirál szerkezetű szipka

A szipka spirál szerkezete előnyösebb a belélegzésnél, és biztonságosabb.

 

 

Divatos megjelenés

Az eGo AIO áramvonalas blokkja divatos külső megjelenést párosít az értékes belső tartalomhoz.

 

 

Állítható LED színek

Kikapcsolt üzemmódban a gomb hosszantartó lenyomásával aktiválódik a színválasztó opció, melyben kiválaszthatosód azt a színt, amely LED világításkor megjelenik: piros, sárga, zöld, kék, indigó, lila és fehér fényt.

 

 

E-liquid töltés

Nyomd lefelé a porlasztó tetejét, hogy letekerhesd, majd töltsd be egyenesen a tankba. Hogy elkerüld  az e-liquid túlcsordulását, tartsd be a szintjelzést, és soha ne tölts be a jelzésen felül.

 

 

Cseppents párat az e-liquidedből a porlasztófejbe az első használat előt, hogy lekerüld a száraz égést.

 

 

Levegő beáramlás beállítása

A porlasztótető gyűrűjének forgatásával állíthatod a levegő beáramlását. A beáramlás akkor lesz a legnagyobb, amikor a két jel egymással egyvonalban helyezkedik el. 90 fokos jobbra vagy balra forgatással a beáramlás minimum szintje érhető el.

 

 

 

Akkumulátor feltöltés

Töltsd fel egyszerűen eGo Aio e-cigidet az USB kábel számítógéphez csatlakoztatásával, vagy a konnektorba csatlakoztatással. Teljesen feltöltött állapotban a gomb fénye kikapcsol.

 

 

 

További információk

Akkumulátor kapacitás

Tank kapacitás

Szín

, , , ,

Ellenállás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Joyetech eGo AIO elektromos cigaretta kezdő készlet” értékelése elsőként