00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Dreamix – Strawberry Champagne (Eper és pezsgő)

Gyártó Dreamix
Garancia 24 hónap
VG/PG arány 50/50, 70/30
Mennyiség 10 ml
Nikotinszint 0, 1.5, 3, 6, 12, 18 mg

1.539Ft

Törlés

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista

Kiváló íz, amelybe beleszeretsz az első néhány pöffeszkedés után. A pezsgőbe mártott bársonyos finom eper egyedülálló krémes ízű, ami ellenállhatatlan utóízt hagy maga után.

Bár az egyszerű, klasszikus ízek is kiválóak egy minőségi eliquidben, semmi sem hasonlítható egy tökéletesen összehangolt ízkeverékhez.

A Dreamix liquidek egyedi és gazdag ízek kombinációjával örvendeztetnek meg minket, a kiválóan harmonizált édes, gyümölcsös és dohányos keverékek a gőzölés újabb szintre emelését célozzák. A gazdag és változatos kínálatból szinte mindenki ki tudja választani számára megfelelőt.

A kétféle sűrűségnek köszönheően a Dreamix csaknem minden típusú elektromos cigarettához megfelelő. A 0 mg, 1.5 mg és 3 mg nikotintartalmú Dreamixek 70VG/30PG összetételűek, az ennél magasabb nikotintartalmúak 50VG/50PG összetételűek.

A Dreamix liquideket nemcsak kitűnő ízük miatt érdemes használni, hanem minőségük miatt is: elsőosztályú alapanyagokból készítik őket. A gyártási folyamat pontos szabályok kereteiben zajlik, minden lépés alapos ellenőrzésen megy át, így biztosítva a megbízható és kiváló minőségű eredményt. A Dreamix liquidek akkreditált laboratóriumokban készülnek Csehországban, összhangban az EU-s normákkal.

Nikotinszint

, , , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dreamix – Strawberry Champagne (Eper és pezsgő)” értékelése elsőként
Cikkszám: 91927 Kategóriák: , , Címkék: , , , ,