Dreamix SALT Vanília

Gyártó Dreamix
Garancia 24 Hónap
 PG/VG 50/50
Tartalom 10 ml
Nikotin 10, 20 mg

2.150Ft

Törlés
Kívánságlistához ad
Kívánságlistához ad
Cikkszám: 98894 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

Prémium Dreamix SALT töltelék nikotinsóval, tele összetett ízekkel.

Bársonyosan puha és enyhén krémes vanília aroma. Tartson egy kis szünetet a gyümölcs töltelékében, és hagyja, hogy elcsábítsa a vanília aroma egyedisége.

A Dreamix nemcsak a szokásos nikotinnal, hanem a nikotinsóval is kiváló prémium Dramix SALT utántöltést kínál. Kombinálnak egyedi és gazdag ízeket, amelyek gyanútlan örömet varázsolnak a szájába. Gyönyörűen megkülönböztető édes, gyümölcsös, de dohánykeverékek is jönnek, hogy teljesen új szintre emeljék a gőzölést. Gazdag és változatos menüből mindenki választhat. Kényeztesse magát az álomszerű töltelékekkel.

A Dreamix SALT e-liquid sorozat nikotinsókat tartalmaz. Számos előnyt kínálnak a szokásos nikotinnal szemben. Míg a klasszikus e-folyadékok erősebb találatot mutatnak, ami megakadályozza, hogy több nikotint szívjon be, a nikotinsók sokkal gyengébb találatot adnak ugyanolyan erősségű nikotinnal. Az egyik bevonatban nagyobb adag nikotint lehet a szervezetbe juttatni, amely érzelmileg hasonló lesz a hagyományos cigarettákhoz. Így megszűnik az e-cigaretta folyamatos bevonásának szükségessége, és kisebb rendszerek esetén is problémamentesen kielégíthető a nikotin iránti vágy.

A Dreamix SALT patronok aránya 50VG / 50PG. A kevésbé erőteljes e-cigarettákhoz, rendszerek és száj-tüdő bevonat alatt, e-folyadékot ajánlunk nikotinsóval.

A prémium tölteléket nemcsak a kiváló íz teszi, hanem az előállításához felhasznált első osztályú alapanyagok is. A Dreamix SALT e-folyadékokban is megtalálhatja őket. Ezenkívül a gyártási folyamatokat szigorú szabályok szabályozzák, amelyek az egyes lépések alapos ellenőrzésével együtt garantálják a végtermék garantált minőségét. A csúcsminőség szükséges ellenőrzéséhez a Dreamix SALT patronokat a Cseh Köztársaságban akkreditált laboratórium teszteli, így azok teljes mértékben megfelelnek az összes uniós szabványnak.

További információk

Nikotinszint

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dreamix SALT Vanília” értékelése elsőként