Dreamix – Multi Frutti (Gyümölcs mix)

Sokféle gyümölcs keverékéek jellegzetes zamata, amelyben uralkodó íz a citruszoké és a frissítő trópusi gyümölcsöké.

1.670Ft

Törlés
Kívánságlistához ad
Kívánságlistához ad

Leírás

Sokféle gyümölcs keverékéek jellegzetes zamata, amelyben uralkodó íz a citruszoké és a frissítő trópusi gyümölcsöké.

Bár az egyszerű, klasszikus ízek is kiválóak egy minőségi eliquidben, semmi sem hasonlítható egy tökéletesen összehangolt ízkeverékhez.

A Dreamix liquidek egyedi és gazdag ízek kombinációjával örvendeztetnek meg minket, a kiválóan harmonizált édes, gyümölcsös és dohányos keverékek a gőzölés újabb szintre emelését célozzák. A gazdag és változatos kínálatból szinte mindenki ki tudja választani számára megfelelőt.

A kétféle sűrűségnek köszönheően a Dreamix csaknem minden típusú elektromos cigarettához megfelelő. A 0 mg, 1.5 mg és 3 mg nikotintartalmú Dreamixek 70VG/30PG összetételűek, az ennél magasabb nikotintartalmúak 50VG/50PG összetételűek.

A Dreamix liquideket nemcsak kitűnő ízük miatt érdemes használni, hanem minőségük miatt is: elsőosztályú alapanyagokból készítik őket. A gyártási folyamat pontos szabályok kereteiben zajlik, minden lépés alapos ellenőrzésen megy át, így biztosítva a megbízható és kiváló minőségű eredményt. A Dreamix liquidek akkreditált laboratóriumokban készülnek Csehországban, összhangban az EU-s normákkal.

További információk

Kiszerelés

Nikotinszint

, , , , ,

Sűrűség

,

Íz

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dreamix – Multi Frutti (Gyümölcs mix)” értékelése elsőként