00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Dreamix – Ginger Lemonade (Gyömbéres limonádé)

A pikáns gyömbér frissítő limonádéban: kellemes összeállítás, ameilyen eddig még nem volt. A karakteres gyömbér csípős tónusát finomítja az édes limonádé. Kitűnő ital a gyömbéres limonádé, és kiváló liquid ízben is.

1.539Ft

Törlés

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista

A pikáns gyömbér frissítő limonádéban: kellemes összeállítás, ameilyen eddig még nem volt. A karakteres gyömbér csípős tónusát finomítja az édes limonádé. Kitűnő ital, és kiváló liquid íz.

Bár az egyszerű, klasszikus ízek is kiválóak egy minőségi eliquidben, semmi sem hasonlítható egy tökéletesen összehangolt ízkeverékhez.

A Dreamix liquidek egyedi és gazdag ízek kombinációjával örvendeztetnek meg minket, a kiválóan harmonizált édes, gyümölcsös és dohányos keverékek a gőzölés újabb szintre emelését célozzák. A gazdag és változatos kínálatból szinte mindenki ki tudja választani számára megfelelőt.

A kétféle sűrűségnek köszönheően a Dreamix csaknem minden típusú elektromos cigarettához megfelelő. A 0 mg, 1.5 mg és 3 mg nikotintartalmú Dreamixek 70VG/30PG összetételűek, az ennél magasabb nikotintartalmúak 50VG/50PG összetételűek.

A Dreamix liquideket nemcsak kitűnő ízük miatt érdemes használni, hanem minőségük miatt is: elsőosztályú alapanyagokból készítik őket. A gyártási folyamat pontos szabályok kereteiben zajlik, minden lépés alapos ellenőrzésen megy át, így biztosítva a megbízható és kiváló minőségű eredményt. A Dreamix liquidek akkreditált laboratóriumokban készülnek Csehországban, összhangban az EU-s normákkal.

Kiszerelés

Nikotinszint

, , , , ,

Sűrűség

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dreamix – Ginger Lemonade (Gyömbéres limonádé)” értékelése elsőként
Cikkszám: 41163 Kategóriák: , Címkék: , ,