00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Dreamix – Chocolate Banana (Csokoládé banán)

Egy kellemes ínyencség, mely kombinálja az érett banán és a finom tejescsoki ízét. Amikor ez a két íz összekapcsolódik, egyszerre örülhetünk az édes és gyümölcsös ízeknek ebben az egyesítésben, amely még sosem volt ennyire vonzó.

1.539Ft

Törlés

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista

Egy kellemes ínyencség, mrly kombinálja az érett banán és a finom tejescsoki ízét. Amikor ez a két íz összekapcsolódik, egyszerre örülhetünk az édes és gyümölcsös ízeknek ebben az egyesítésben, amely még sosem volt ennyire vonzó.

Bár az egyszerű, klasszikus ízek is kiválóak egy minőségi eliquidben, semmi sem hasonlítható egy tökéletesen összehangolt ízkeverékhez.

A Dreamix liquidek egyedi és gazdag ízek kombinációjával örvendeztetnek meg minket, a kiválóan harmonizált édes, gyümölcsös és dohányos keverékek a gőzölés újabb szintre emelését célozzák. A gazdag és változatos kínálatból szinte mindenki ki tudja választani számára megfelelőt.

A kétféle sűrűségnek köszönheően a Dreamix csaknem minden típusú elektromos cigarettához megfelelő. A 0 mg, 1.5 mg és 3 mg nikotintartalmú Dreamixek 70VG/30PG összetételűek, az ennél magasabb nikotintartalmúak 50VG/50PG összetételűek.

A Dreamix liquideket nemcsak kitűnő ízük miatt érdemes használni, hanem minőségük miatt is: elsőosztályú alapanyagokból készítik őket. A gyártási folyamat pontos szabályok kereteiben zajlik, minden lépés alapos ellenőrzésen megy át, így biztosítva a megbízható és kiváló minőségű eredményt. A Dreamix liquidek akkreditált laboratóriumokban készülnek Csehországban, összhangban az EU-s normákkal.

Kiszerelés

Nikotinszint

, , , , ,

Sűrűség

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dreamix – Chocolate Banana (Csokoládé banán)” értékelése elsőként
Cikkszám: 41139 Kategóriák: , Címkék: , ,