Dreamix – Bubblegum (Rágógumi)

Az íz, amelyet nem lehet megunni. Ez a rágógumi tele van lédús gyümölcsízekkel, nagyon hamar megszereted, és az egyik kedvenc ízeddé válik.

1.670Ft

Törlés
Kívánságlistához ad
Kívánságlistához ad
Cikkszám: 41058 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Az íz, amelyet nem lehet megunni. Ez a rágógumi tele van lédús gyümölcsízekkel, nagyon hamar megszereted, és az egyik kedvenc ízeddé válik.

Bár az egyszerű, klasszikus ízek is kiválóak egy minőségi eliquidben, semmi sem hasonlítható egy tökéletesen összehangolt ízkeverékhez.

A Dreamix liquidek egyedi és gazdag ízek kombinációjával örvendeztetnek meg minket, a kiválóan harmonizált édes, gyümölcsös és dohányos keverékek a gőzölés újabb szintre emelését célozzák. A gazdag és változatos kínálatból szinte mindenki ki tudja választani számára megfelelőt.

A kétféle sűrűségnek köszönheően a Dreamix csaknem minden típusú elektromos cigarettához megfelelő. A 0 mg, 1.5 mg és 3 mg nikotintartalmú Dreamixek 70VG/30PG összetételűek, az ennél magasabb nikotintartalmúak 50VG/50PG összetételűek.

A Dreamix liquideket nemcsak kitűnő ízük miatt érdemes használni, hanem minőségük miatt is: elsőosztályú alapanyagokból készítik őket. A gyártási folyamat pontos szabályok kereteiben zajlik, minden lépés alapos ellenőrzésen megy át, így biztosítva a megbízható és kiváló minőségű eredményt. A Dreamix liquidek akkreditált laboratóriumokban készülnek Csehországban, összhangban az EU-s normákkal.

További információk

Kiszerelés

Nikotinszint

, , , , ,

Sűrűség

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dreamix – Bubblegum (Rágógumi)” értékelése elsőként