Kosár 0 x

Product

Crazy Vape – KRAK! (Dohány, Puding) Shake&Vape

5.271,00Ft

Elfogyott

Összehasonlítás
Oszd meg:
Category: Brand:
Részletek

Crazy Vape ízű Shake and Vape kiszerelésben, saját e-liquid keveréséhez tervezve.

Klasszikus, amivel az édes dohány szerelmesei nem tudnak betelni. A finom fás aromájú, kiváló minőségű könnyű dohánylevelek keverékét kellemesen édes vaníliakaramell tónusok egészítik ki. Ne habozzon, próbálja ki a kiváló édes dohány aromát, amely gazdag ízével meglep.

A Crazy Vape kiváló ízei az új Shake és Vape csomagolásban, valamint első osztályú limitált kiadásban, amelyek igazán megrázzák az ízlelőbimbókat. A jellegzetes, ízhű és tökéletesen kiegyensúlyozott aromák összetéveszthetetlen keverékekben mindenki számára elérhetőek. Az őrült Vape ízeket élvezni fogják a gyümölcs, a desszertek és a dohány szerelmesei. Az édes váltakozik a savanyúval, minden határozott és hűséges, minden felfújás tele van egyedi ízzel, amit egyszerűen nem fog megunni. Ráadásul minden a Shake and Vape csomagban van előkészítve, így csak az alapot kell hozzáadni, jól összerázni, és máris gőzölhetjük.

A gondos gyártás közvetlenül a Cseh Köztársaságban történik. A szigorú előírásoknak megfelelő létesítményekben csak a legjobb és legjobb minőségű alapanyagokat használják szigorú felügyelet mellett. Csak így lehet mindig teljes bizonyossággal garantálni egy tökéletes, minden elvárásnak megfelelő végterméket. A minőségi ízeket a csúcstermelésre fektetett hangsúly választja el a közepesektől.

Ezek erősen koncentrált ízek, nem kész töltelékek. Az aromát propilénglikolt és/vagy növényi glicerint tartalmazó alappal kell összekeverni.

Paraméterek:
20 ml-es ízek 60 ml-es üvegben.

Több információ
Ízcsoport

,

Kiszerelés

Vélemények (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crazy Vape – KRAK! (Dohány, Puding) Shake&Vape”

crazyvape krak shake vape

Crazy Vape – KRAK! (Dohány, Puding) Shake&Vape

5.271,00Ft

Elfogyott

Wishlist
X