00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Captain Foggy – Mango Mermaid (Mangós fagyi) Shake and vape

Gyártó Captain Foggy
Garancia 24 Hónap
Típus Édes

4.150Ft

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista

Captain Foggy íz Shake és Vape csomagolásban, saját e-folyadékának keverésére tervezték.

A legjobb fülöp-szigeteki mangók szaftos hullámban lebegtek, amelybe finom házi készítésű tejszíntónusú fagylaltot kevertek. Ellenállhatatlan édes finomság.

A gyümölcs, a gyümölcs és a gyümölcs viszont a fő összetevője Foggy kapitány kiváló német ízeinek, amelyek ötvözik az érett gyümölcs lédússágát és frissességét, egyedi tónusokkal vegyítve, aláhúzva ezen aromák eredetiségét. Egzotikus kivi, mangó vagy például cukor dinnye uborkával és málna hárssal, ez egy igazán csábító menü, tele frissességgel és édességgel tökéletesen vegyes finomságokban, amelyek ideálisak a mindennapi gyantázáshoz. A Foggy kapitány szintén Shake and Vape csomagolásban van, így csak annyit kell tennie, hogy hozzáadja az alapot, jól rázza fel és egyenesen ki tudja igazítani.

Újabb okos csemege származik Németországból, amelyen igazi szakemberek dolgoztak. Csak a legjobb és legjobb minőségű alapanyagokat, a modern gyártási módszereket és gondosságot használták a Captain Foggy ízek elkészítéséhez, amelynek köszönhetően élvezhetjük ezeket az első osztályú aromákat. A Foggy kapitány minden szabványnak és tanúsításnak megfelel, a praktikus Shake és Vape csomagolásnak köszönhetően pedig egyszerűen és gyorsan élvezheti a prémium utántöltéseket.

Ezek erősen koncentrált ízek, nem kész töltelékek. Az ízt propilénglikolt és / vagy növényi glicerint tartalmazó bázissal kell összekeverni.

Paraméterek:
15 ml aroma 60 ml-es palackban.
30PG / 70VG

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Captain Foggy – Mango Mermaid (Mangós fagyi) Shake and vape” értékelése elsőként