00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Barly – GOLD

Gyártó Barly
Garancia 24 Hónap
 PG/VG 50/50
Kapacitás 10 ml
Nikotin 3, 6, 12, 18, 20 mg

1.350Ft

Törlés

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista

Igazi finomság a dohányok között. A Barly GOLD mesterien kevert töltelék, amelyet könnyű szűz dohány ural, tökéletesen kiegyensúlyozott íze miatt értékelik, ideális egész napos gyantázáshoz.

A Barly e-liquidek segítségével három népszerű változatban élvezheti a dohány jellegzetes ízét. Hiányzik az intenzív dohány íze a megfelelő “slágerrel”, valamint az erős vörös cigaretta? Nálunk Barly Red van. A finomabb dohány és a könnyű cigaretta kedvelői számára a Barly Blue van. Nem nélkülözheti a kellemesen hűvös mentolt a nagyszerű dohánnyal együtt? A Barly Green csak neked való. Választhat kellemesen füstölt Barly BLACK vagy finom Virgin Barly GOLD közül is.

A Barly töltelékek egyedisége nemcsak a kiváló dohányízekben rejlik, hanem a nikotin különböző erősségében, valamint a propilénglikol és a növényi glicerin (PG / VG) arányában is. Míg az intenzív vörös 50PG / 50VG-val és magasabb nikotinkoncentrációval jobban megfelel a klasszikus száj-tüdő bevonatnak, addig a lágy kék, 30PG / 70VG-vel és alacsonyabb nikotinerősséggel, inkább az alacsony ellenállású porlasztókhoz és a közvetlen tüdőbevonathoz. A Cool Green 40PG / 60VG és nikotin koncentrációt kínál mindenki számára. Az 50PG / 50VG aránnyal rendelkező FEKETE és ARANY ízek a nikotin koncentrációinak széles skáláját is kínálják.

A Barly patronokat szigorú feltételek mellett, a legmagasabb követelményeknek megfelelően gyártják az Európai Unióban. Az elkészítéshez csak a legjobb európai alapanyagokat használják. Ez adja a Barly e-liquideknek egyedi és kivételesen igaz ízét, amelyet mindenki élvezni fog.

Nikotinszint

, , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Barly – GOLD” értékelése elsőként
Cikkszám: 100289 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,