00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Al Carlo Vivid Tea Aroma

Gyártó Al Carlo
Garancia 24 mesiacov
Típus Dohány

2.490Ft

Várható kézbesítés: 8 - 11. március, 2021

Ha tetszik, oszd meg barátaiddal is:

Email
Kívánságlista

Al Carlo íz, amelyet saját e-folyadékai keverésére terveztek.

Frissítő aroma, jellegzetes teaalapja kiváló Earl Grey és kellemes citrusfélék, tökéletesen szárított dohánylevelekkel kiegészítve.

A dohányízeknek nemcsak tisztának és egyszerűnek kell lenniük, és egyre népszerűbbek a különféle ízek gazdagabb kombinációi, amelyek a változatosságon és sok esetben a gyümölcs tónusán alapulnak. Pontosan ez a helyzet az első osztályú kanadai Al Carlo ízmárkával, amely a hasonlóan kevert dohányokra koncentrál és szó szerint kiemelkedik ebben a kategóriában. Akár egy kis gyümölcs-egzotikum, egy italfrissítő vagy például egy édes desszert vonzza Önt, az Al Carlo gazdag menüjében szerepel. Ezek kiváló aromák, amelyekből könnyedén összekeverheti az egyedi töltelékeket.

Bár a dohány mindenkiben megtalálható, a fő szerepet más aromák játsszák, amelyek alkotják ezt a félreérthetetlen finomságot. Az Al Carlo mesterien keveredik, gondosan elkészítve szigorú felügyelet mellett a modern laboratóriumokban. Ennek eredménye az első osztályú, tökéletesen hű ízű íz, amelynek nehéz lesz ellenállni. Az ízek megfelelnek az európai piac minden szigorú szabványának és tanúsításának.

Ezek erősen koncentrált ízek, nem kész töltelékek. Az ízt propilénglikolt és / vagy növényi glicerint tartalmazó bázissal kell összekeverni.

Ajánlott adagolás: 8-10%

Ajánlott érési idő: 7 nap

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Al Carlo Vivid Tea Aroma” értékelése elsőként
Cikkszám: 97543 Kategória: Címkék: , , ,