Jelenleg egyetlen fizetési móddal: banki utalásos opcióval rendelkezünk.

A bankkártyás fizetési kapuk sajnos nem akceptálják a vape termékekkel foglalkozó webshopokat, most már sajnos a Paypal sem. Így egyelőre a banki utalás maradt, mint fizetési lehetőség.

A Pénztárnál a megrendelés leadása után megjelenő oldalon találod az utaláshoz szükséges adatokat (számlaszám, rendelés végösszege) és a QR kódot. A QR kódos fizetés a netbankos utalásnak csak egy könnyłtett verziója, ugyanúgy be kell lépned a bankod netbank felületére, s ha a banki utalásnál a bankodnál van QR kód beszkennelésre lehetőség, akkor csak szkenneld be a kapott kódot, és automatikusan kitültődnek az adatok, nem kell manuálisan bepötyögnöd.

Ha nem jelenne meg a QR kód vagy nem működik (a technika kisördöge miatt pl.) vagy a netbankodnál nincs ilyen lehetőség, kétségbeesésre akkor sincs ok, viszont ilyenkor nem marad más választás, mint bepötyögni manuálisan a kapott adatokat.

A rendelés végösszege a szállítási díjjal együtt értendő, a futárnak vagy a postán nem lehetséges szállítási díjat fizetni.